Vše vychází z našeho motta: Partyfood pro lidi, kteří rádi vaří.

Vaření je velká vášeň. Aby jídlo bylo opravdu skvělé, základem jsou čerstvé suroviny s jasným původem.

Nakoukněte s námi pod pokličku, abyste nebyli za ovce




Velmi rádi podporujeme opravdu malé a především české dodavatele, kteří berou svoji práci jako srdcovou záležitost a nikdy jinak. Dovolte nám, abychom Vám naše hlavní partnery, na které jsme velmi hrdí, představili.



Kuřecí maso

Farma Loužná je malá rodinná farma ze Šumavy. Je unikátní díky svému přístupu a naprostému respektu k ekologii. Kuřata žijí v krásném prostředí bez umělého světla, bez antibiotik a všemožných dokrmovacích směsí podporující růst, které se používají v průmyslovém zemědělství. Je zde kladen velký důraz na zdraví a psychiku kuřete, což zaručuje unikátní chuť a vůni masa.

 
   

Hovězí maso

Statek Hlinky přináší své certifikované maso v BIO kvalitě z volných pastvin v překrásné přírodě u Karlových Varů na neskutečných dvou tisících hektarech, kde může hovězí dobytek volně pobíhat jak se jim zlíbí. Množství prostoru na travnatých loukách má obrovský rozdíl na kvalitu jejich života. Zde pobíhají dvě plemena skotu, na které se farma zaměřuje a to Aberdeen Angus a Limousine. Obě plemena jsou velmi oblíbená pro jejich jedinečnou chuť.

Uzeniny

Pan MVDr. Stanislav Jambor
Malé rodinné řeznictví existuje již po generace. Mnoho receptur zdědil od svého dědečka, který své výrobky nenahrazoval žádnými tukovými emulzemi. Za každým svým výrobkem si stojí celým svým srdcem. Na veškerou výrobu dohlíží vždy osobně a některé výrobky dělá vždy jen on sám osobně.

Ryby

Ryby a mořské plody odebíráme od společnosti Makro. Tato společnost vybudovala jednu z nejmodernějších rybích platforem ve střední Evropě splňující ty nejnáročnější hygienické normy a předpisy. Velká poptávka po čerstvých rybách a mořských plodech zaručuje vždy prvotřídní čerstvost. Nemusíte se tak objednávky ryby bát, každé ráno přivezeme rovnou z ledu k Vám.

 

Pečivo

Pan Jaroslav Stolín je pokračovatelem dlouhé rodinné tradice pekařů. Své malé pekařství Na Chodovci založil s cílem vybudovat ruční výrobu za dodržení tradičních postupů, které se tradují od nepaměti. Veškeré pečivo je na objednávku. Vše musí daný čas kynout a následně odpočívat. Dobré věci se nedají uspěchat.

Zelenina

Petr Šandera
Společnost pana Šandery prodává svou zeleninu již od roku 1996. Jejich největší předností je vlastní pěstování regionální produktů včetně nejznámějšího produktu Český chřest, který sklízí úspěch ne jenom u nás, ale na celém světě.

Country Life

Společnost Country Life je jednou z nejstarších českých společností zaměřující se na BIO potraviny. Svou vlastní EKOfarmu provozují již od roku 1992. Slova pana Otakara Jiránka majitele společnosti „Ekologické zemědělství a jeho produkty, chápu jako jediný přijatelný způsob, jak zacházet s hospodářskými zvířaty, obchodovat s plodinami a potravinami a jak se v moderní společnosti stravovat. „